دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تصمیم «اون» برای افزایش تولید موشک در کره‌شمالی

رهبر کره شمالی در ادامه بازدیدهای نظارتی خود از کارخانجات نظامی این کشور، دستور مؤکدی را برای افزایش تولید انواع موشک‌ها، پیش از برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی، صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ادامه بازدیدهای خود از صنایع نظامی این کشور، بامداد امروز (دوشنبه) از کارخانه‌های تسلیحات‌سازی مهم در کره شمالی، از جمله یک شرکت تولید موشک‌های تاکتیکی بازرسی و نظارت به‌عمل آورد.

 

رسانه مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) گزارش داد که کیم در جریان این بازدید که پیش از برگزاری رزمایش نظامی مشترک بین کره جنوبی و آمریکا در هفته آینده برگزار شده، خواستار افزایش چشمگیر ظرفیت تولید موشکی این کشور شد.

 

به گفته یک مقام کره شمالی، این دیدار کمتر از یک هفته پس از آن انجام گرفته که کیم بازدید میدانی سه روزه‌ای از کارخانه‌های مهم تسلیحاتی این کشور را انجام داد.

 

در رزمایش ترکیبی نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا که برای ۲۱ تا ۳۱ آگوست برنامه‌ریزی شده قرار است وضعیت‌های اضطراری مختلف، مانند تمرین پست فرماندهی مبتنی بر شبیه‌سازی کامپیوتری، آموزش همزمان میدانی و آمادگی دفاع شهری تمرین شود.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، رهبر کره شمالی در جریان این بازدید دستور مهمی را برای افزایش چشمگیر ظرفیت تولید موشک‌های موجود، به منظور انبوه‌سازی بر اساس نیاز سیستم یگان‌های خط مقدم و واحدهای موشکی پیشرفته صادر کرده و همچنین برنامه‌های عملیاتی برای صنایع نظامی کره شمالی تعیین کرد.

 

کیم همچنین تاکید کرد: «ارتش کره شمالی باید به یک نیروی نظامی عظیم برای مقابله با هر جنگی در هر لحظه مجهز شود تا دشمنان جرأت استفاده از نیروهای مسلح علیه این کشور به خود ندهند و در صورت انجام هر حمله‌ای، با اطمینان تمام آنها را نابود کنند».

 

وی در ادامه توضیح داد که چنین سطح کیفی از آمادگی جنگی، به توسعه صنعت مهمات و تسلیحات بستگی دارد و بار دیگر بر نقش کارخانه‌های نظامی در سرعت بخشیدن به آمادگی‌های جنگی ارتش کره شمالی تاکید کرد.

 

طبق این گزارش، کیم همچنین در جریان بازدید از کارخانه تولید آتش‌بارهای موشکی تاکتیکی خودکششی، خواستار تولید سامانه‌های جدیدتر و بسیار کارآمدتر شد که به طور قابل‌توجهی برای آمادگی کامل ارتش برای جنگ مفید باشد.

 

رهبر کره شمالی پیش از این نیز طی سخنرانی در جلسه کمیسیون نظامی مرکزی حزب حاکم این کشور، خواستار تدارکات تهاجمی برای هرگونه جنگ احتمالی شده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار